Giftshop

Online veilig en anoniem doneren via onze giftshop.

Uniformen

Ons naaiatelier eindelijk open! Er kan nu volop gewerkt worden aan de eerste opdracht: 6.000 uniformen voor het nieuwe schoolseizoen!

U kunt meedoen door een of meerdere sets uniformen te doneren. Eén set uniformen kost slechts €10,-.

Wat is de stand?

De kracht van een uniform

Nieuwe schooluniformen maken onze schoolkinderen én hun ouders volwaardig en trots. Zeker nu deze kunnen worden gemaakt in ons nieuwe, eigen naaiatelier!

Inderdaad, na hard werken en lang wachten op Indiase bureaucratie is ons naaiatelier eindelijk open! Er kan nu volop gewerkt worden aan de eerste opdracht: 6.000 uniformen voor het nieuwe schoolseizoen!

Een uniform: wat doet doet dat?

Trots
Dagelijks werken er 7 tot 10 dames in ons naaiatelier. Ze snijden patronen, stikken die aan elkaar, maken knoopsgaten en ga zo maar door. Allemaal op gloednieuwe professionele elektrische naaimachines. En trots dat ze zijn, op hun product, op hun baan en met hun vaste inkomen!

Volwaardig
Elk jaar krijgen al onze (bijna 3.000) scholieren 2 uniformen. Scholieren, ook in onze slum schooltjes, worden met zo'n uniform gezien als volwaardig. Niet verwonderlijk dat ze hun uniform met trots dragen.

Grote opdracht
In juni begint het nieuwe schoolseizoen. De grote opdracht waaraan hard gewerkt wordt, is dan ook om voor het seizoen 6.000 uniformen klaar te hebben. Jurkjes, rokken, broeken, blousjes en stropdassen.

We kunnen uw hulp daarbij hard gebruiken!

Online donatie

U kunt direct online doneren via iDEAL.
Vul onderstaande gegevens in.

Donateursinformatie

Uniformen

Betaalinformatie

iDEAL

Alle gifts in onze giftshop

Bepaal zelf de hoogte van het bedrag dat u wilt doneren en kies de familie die u een cadeau wilt geven! Uiteraard kunt u ook meerdere families in één keer sponsoren.

Bed & Muskietennet

€ 30,00

Rijstkoker

€ 35,00

Ventilator

€ 35,00

Kookset

€ 40,00

Fiets

€ 60,00

Koppel Geiten

€ 110,00