Wie wij zijn?

Wij zijn verschillende mensen met uiteenlopende talenten, maar met hetzelfde ideaal. We geloven dat we de wereld een stukje eerlijker kunnen maken. Ons hart ligt hierbij in India.

Iedereen die participeert binnen RRDF doet dit geheel vrijwillig. Géén strijkstok. 100% van uw donatie gaat naar het goede doel. Wanneer we afreizen naar India, betaalt iedere deelnemer zijn eigen ticket. De prints die we maken, worden gesponsord.

RRDF - Rural Relief & Development Foundation

RRDF is opgericht in 2000 met als doel de allerarmsten in, met name, India aan een beter bestaan te helpen. Het actieve bestuur heeft besloten om diverse projecten in zuidoost India van de grond te tillen.

Zoals het Slumproject in Chilakaluripet waar dagelijks meer dan 2200 kinderen een warme maaltijd, medische voorzieningen en basiseducatie krijgen.

Voorzitter

Coen Visser

In het dagelijks leven ondernemer in bouw en vastgoed.

PENNINGMEESTER

Bas de Waard

In het dagelijks leven controller bij een IT bedrijf.

KINDERARTS

Geriska Poortman

In het dagelijks leven kinderarts in een Harderwijks ziekenhuis.

Bestuurslid

Eelko Sieval

In het dagelijks leven IT ondernemer.

Bestuurslid

Leo Zwagemaker

In het dagelijks directeur van een interim management bureau.

Bestuurslid

Corné van Garderen

In het dagelijks leven ondernemer, eigenaar van een internationaal bedrijf voor groene oplossingen voor daken en gevels.

Adviseur

Wim Zwagemaker

Oud ondernemer en ruim 30 jaar ervaring op het gebied van ontwikkelingswerk.

Helpt u een kind aan een dagelijkse warme maaltijd?

Voor slechts €9,50 per maand krijgt een kind niet alleen elke dag een voedingsrijke maaltijd, maar ook onderwijs en medische zorg.